Zmaga v Trbovljah, skupščina predvidoma 26. avgusta

Rokometaši Istrabenz plinov Izole so včeraj opravili s prvim nastopom v novi sezoni. Nepopolna in precej pomlajena izolska ekipa se je v Trbovljah v prijateljski tekmi pomerila z domačim Rudarjem in ga po boljši igri v drugem polčasu tudi premagala. Rezultat je bil do sredine prvega polčasa izenačen (7:7), potem so domačini ušli na prednost treh golov. Ob polčasu je Rudar vodil s 15:12, nakar je v nadaljevanju povedel tudi za štiri gole, nazadnje z 19:15. Od tega trenutka dalje pa so Izolani zaigrali na polno. Najprej so izenačili na 22:22, potem so hitro povedli s 27:23 in dvoboj na koncu dobili z 28:25.  Ker je bila to bila prva prijateljska tekma, končni rezultat niti ni tako pomemben, a je vsekakor bolje začeti sezono z zmago kot pa s porazom proti nižjeligašu.

Istrabenz plini Izola: Gregorič, Logar, Madžarevič 1, Čolić 5, Stopar 6, Poberaj 5, Žgavec 2, Koenig 3, Kecman 1, Vukovič 1, L. Matijašević 4.

Sicer se končno obeta težko pričakovana skupščina RD Istrabenz plini Izola, ki naj bi bila v petek 26. avgusta (v popoldanskih oz. večernih urah). Čeprav naj bi bila pogodba z generalnim pokroviteljem podaljšana, se napovedujejo novosti v upravi, poleg tega pa bo potrebno čimprej sprejeti mnoge odločitve, ki so povezane s financami. Ena od najpomembnejših bo tista o sestavi igralskega kadra članske ekipe in morebitnih okrepitvah.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja