Zmaga proti Rudarju iz Trbovelj, že danes na gostovanje k RK Dol TKI Hrastnik

IMG_2573

V soboto so v tekmi 17. kroga 1.B DRL rokometaši Butan plin Izole v domači dvorani premagali neposrednega tekmeca na lestvici ekipo Rudarja iz Trbovelj.

Domačini so tekmo odlično začeli in z trdno obrambo na čelu z vratarjem Logarjem, iz hitrih protinapadov povedli z 6:1. Borbena ekipa Rudarja se kljub temu ni predala in se vrnila v tekmo z mini serijo 3:0, ter zmanjšala prednost gostiteljev. Vendar je obramba domačih celoten prvi polčas delovala zelo dobro in gostom iz Trbovelj ni dopuščala presenečenj. Prednost so domačini uspešno držali tudi do konca polčasa, ki se je končal s prednostjo Izole 13:9.

Tudi v drugem polčasu se je nadaljevala izredno všečna in hitra igra na obeh straneh, ki je navduševala publiko na tribuni. Izolani so priigrano prednost ves drugi polčas trdno držali v svojih rokah in niso dopustili presenečenja. Borbeni gostje so uspeli prednost znižati na tri zadetke zaostanka, kaj več pa jim na zadovoljstvo domačih ni uspelo.  Izolani so tekmo mirno pripeljali do konca s 27:24.

Že danes pa naše mlade fante čaka nova težka preizkušnja, saj odhajamo na gostovanje k tretje uvrščeni ekipi 1.B lige. Ob 19:00 uri bomo ponovno odigrali tekmo z zasavci in sicer z ekipo RK Dol TKI Hrastnik. Upamo, da bodo fantje nadaljevali z dobrimi predstavami in se s točkami vrnili z težkega gostovanja.

Forza Izola!!!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>