Zmaga na derbiju

image1(1)

V soboto smo bili v izolski dvorani na Kraški priča »obalno-kraškem« derbiju. V goste je prišla ekipa RD Škerjanc Jadran Hrpelje-Kozina, ki je na tribune privabila lepo število gledalcev, ki so bili priča zanimivi rokometni predstavi.

Začetek tekme je bil dokaj izenačen vse do rezultata 5:5, ko so domačini naredili prvo mini serijo in povedli s 9:5. Trener gostov Šimon je reagiral z minuto odmora in uspel ustaviti nalet Izolanov. Gostje so se uspeli približati na vsega dva zadetka, vendar so domačini odgovorili z dobro obrambo in hitrimi pol protinapadi, ter postavili rezultat polčasa 12:9.

V drugem polčasu se razmerje moči ni bistveno spremenilo, Izolani so bili vseskozi v vodstvu in tekmo mirno pripeljali do konca. To je omogočilo trenerju domačih, da je v zaključku priložnost ponudil tudi igralcem, ki sicer igrajo manj. Končni rezultat 27:22 za Izolo.

V naslednjem krogu odhajamo na gostovanje v Radeče, nato pa bomo 5.5.2018 v zadnji letošnji tekmi pred domačo publiko gostili ekipo iz Slovenj gradca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>