Začeli so se polfinalni boji, mladinci z odmevno zmago proti Škofji loki

18DF24F3-4FCB-42AF-BF39-449DE4974535

Naše mlajše selekcije so začele z tekmami v svojih polfinalnih skupinah. V soboto in nedeljo so bile na sporedu tekme v kategorijah Starejših dečkov A in B, ter kadetov in mladincev.

Sobotono popoldne bi se moralo začeti s tekmo starejših dečkov A, vendar je gostujoča ekipa iz Metlike prihod zaradi bolezni trenerja zadnji čas odpovedala. Tako so na parket stopili samo kadeti, ki so se pomerili v obalnem derbiju proti rokometašem RD Koper 2013.

Žal pa naši fantje tokrat niso bili povsem pri stvari in ekipa Kopra je tekmo povsem zasluženo dobila in zmagala z rezultatom 22:32. Naši rokometaši so imeli zelo slab dan, saj nihče ni pokazal tistega kar je sposoben. Upajmo da bodo fatnje salb vtis popravili že v soboto, ko odhajajo na gostovanje v Ribnico.

V nedeljo se je identična slika prikazala tudi pri tekmi starejših dečkov B, ki so gostili aktualne državne prvake ekipo ŠD Mokerc-IG, ki je upravičila svoj sloves in Izolane gladko premagala z rezultatom 15:35.

Zato pa so nas razveselili mladinci, ki so premagali zelo dobro ekipo Škofje loke. Gostje so bili pred tekmo absolutni favoriti za zmago, saj so na prvem srečanju v Škofji loki, Izolane premagali z visoko razliko desetih zadetkov. Vendar je bila tokratna tekma v Izoli povsem druga zgodba in Izolani so z borbeno igro uspeli premagati favorizirane goste.

Mladinska ekipa bo naslednjo tekmo odigrala v bližnjem Kopru, kjer se obeta nova prava rokometna poslastica.

Forza Izola!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>