Z odlično obrambo do prve domače zmage

18DF24F3-4FCB-42AF-BF39-449DE4974535

Izolski rokometaši so v soboto odigrali 5. krog državnega prvenstva. Na obalo je prišla izkušena ekipa RK Dol TKI Hrastnik, ki je tako kot Izola v lanski sezoni nastopala med prvoligaši, zato se je obetala nova težka in zanimiva tekma.

Ekipi sta takoj na začetku pokazali trdo in moško igro v obrambi. Na uvodu so več od igre so imeli gostje, ki so povedli s tremi zadetki prednosti 3:6. Z minuto odmora je odreagiral domači trener Peter Pucelj in očitno so njegovi napotki zalegli, saj so Izolani uspeli rezultat izenačiti in ob polčasu celo povesti za gol 10:9. Izolani bi lahko na odmor odšli tudi z večjo prednostjo, če bi zadeli nekaj stoodstotnih priložnosti.

V drugem polčasu pa se je nadaljevala prevlada modrih, ki so z izjemno obrambo onemogočali najboljše igralce Dola. Izolani so postopoma višali rezultat in v 55 min prišli do neulovljivih  5 zadetkov prednosti 22:17. Končni rezultat je bil 23:19 za Izolo.

Fantje se bodo morali kmalu ponovno zbrati in pripraviti na novo težko gostovanje, saj naslednjo tekmo odhajamo v Ljubljano k ekipi ŠD Krim – Olimpija. Vsi ljubitelji rokometa v Izoli upamo na zmago in novi dve točki.

Za Izolo so igrali: Gregorič, Jurič 3, Mičović, Božič 5, Beganović, Žgavec, Logar, Korošec, Vukovič 1, Peharc, Poberaj 8, Konig 1, Čolič 2, Stopar 1, Madžarevič 2, Milunovič. Trener: Pucelj Peter.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>