Z odlično igro iz Ptuja odnesli dve točki

image1(1)

V soboto se je naša članska ekipa odpravila na Ptuj, kjer je odigrala tekmo 20. kroga 1. B Državne rokometne lige. Domačini, sicer neposredni tekmeci Izolanov na lestvici, so se ponovno izkazali za izredno neugodno ekipo, vendar so naši fantje z odlično igro v drugem polčasu zmagali in se s tem še bolj utrdili v sredini ligaške lestvice.

Začetek tekme je bil po pričakovanjih zelo izenačen, vse do rezultata 7:6, ko so Izolani z ogromno zgrešenh strelov dovolili ekipi Ptuja, da pobegne na štiri zadetke prednosti – 10:6. Na srečo pa “mrk” Izolanov ni trajal predolgo. Z še bolj zavzeto igro v obrambi in hitrimi pol protinapadi so izolski rokometaši takoj odgovorili in Ptujčane ujeli pri rezultatu 11:11. V zadnjih minutah prvega dela igre so domačini za odtenek odigrali bolje in na odmor odšli z minimalno prednostjo 13:12.

Drugi polčas so z zadetkom odprli domačini in povedli za dva zadetka. Igra obeh ekip je bila dokaj enakovredna, domačini pa so bili vseskozi v rahli prednosti, vendar več kot za dva zadetka niso vodili. Pri rezultatu 19:19, pa so začeli svojo prevlado naši igralci in v zadnjih 15 minutah z odlično igro razblinili vse dvome o zmagovalcu tekme. Končni rezultat srečanja 23:26 za Izolo. Iz Ptuja smo tako odnesli dve točki in se zadovoljni vrnili v Izolo, kjer bomo poskušali presenetiti trenutno najboljšo ekipo 1.B lige. V soboto v trdnjavo na Kraški prihaja ekipa Sviš-a iz Ivančne gorice. Naši fantje so odločeni, da bodo točke ostale doma.

Vse ljubitelje rokometa tako vabimo, da si v soboto ogledajo rokometni spektakel, RD Butan plin Izola : RK Sviš Ivančna gorica. Tekma bo v soboto, 24.3.2018 ob 19.00 uri.

Vstop je prost! Forza Izola!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>