V soboto bo v Izoli divjala modro bela tramontana!

plavobelotramontana

IZOLA – Po še enem uspešnem izkupičku na dolgi odisejadi v sezoni 2018/2019, ki je terjala svoj davek (poškodba Matjaža Brumna), se fantje vračajo na domače, v športno dvorano na Kraški, kjer je nazadnje padel neposredni konkurent za vstop v 1. ligo, ki so ga Primorci prav z zmago izpodrinili iz drugega mesta. Toda Krško se ne predaja in dalje pred seboj melje tekmece ter upa na prvi “kiks”  varovancev Fredija Radojkoviča, ki bi Izolane ponovno pahnil na nezaželeno 3. mesto.
V soboto 23.3.2019 se bodo Izolani pomerili s trboveljskim Rudarjem, ki je nekoč veljal za hram slovenskega klubskega rokometa. Da bo to še ena v nizu izjemno zahtevnih preizkušenj, ki bodo pod izziv postavile predvsem mlajše igralce, se v taboru domačih zelo dobro zavedajo. V Izoli so pripravljeni na nov spopad s posebno kuliso na tribunah, ki nosi ime “Modro bela tramontana.”

Z akcijo želimo ponovno uprizoriti fantastično navijaško vzdušje. Toda tu želimo storiti še korak dlje – pozvati vse gledalce in navijače, da se zahtevne in več kot pomembne tekme udeležijo v koreografsko ustreznih barvah: MODRI ali BELI majici. Beseda TRAMONTANA v Mediteranu predstavlja rušilno moč severnega vetra, ki je pogosto prisoten tudi na slovenski obali in z njo želimo asocirati fanatični navijaški vložek izolske publike.

V 1. B državni rokometni ligi tovrstne akcije še nismo izpeljali in prepričani smo, da je tekma z Rudarjem v obdobju, ko prvenstvo z bližanjem konca vse bolj določa potnika v 1. ligo (v igri so Slovenj Gradec, Izola, Krško in Slovan), v tem trenutku izvrstna priložnost za zgodovinsko izpeljano koreografsko kuliso!

Vabljeni v soboto 23.3.2019 ob 19:00 na nov rokometni spektakel podpret našo ekipo do nove zmage in seveda: pridite oblečeni v MODRI ali BELI majici!

Avtor prispevka:
Martin Franetič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>