V Krškem prekratki za zadetek

image1

Na sobotno gostovanje v Krško so se rokometaši Izole podali z izjemno popotnico štirih zaporednih zmag. Žal pa je Krško, ki je bilo neposreden tekmec Izolanov za 5. mesto na lestvici v zadnjih minutah tekme ostalo bolj zbrano in prekinilo zmagoviti niz Izole.

Tekmo so Izolski rokometaši odlično odprli in povedli s 0:3, ter nakazali da bodo storili vse da se tudi iz Krškega vrnejo s točkami. Nato so se domačini uspeli vrniti v tekmo in rezultat poravnati, vendar so borbeni Izolani v zaključku prvega polčasa ponovno pobegnili na tri zadetke (12 : 15) in si pripravili odlično izhodišče za nadaljevanje tekme.

V drugem polčasu pa so boljšo igro prikazali domači igralci, ki so rezultat najprej izenačili, nato pa pobegnili Izolanom na celo štiri zadetke prednosti 28:24. Izolani so ponovno odlično odigrali zaključek tekme in prišli do izenačenja na 29:29. Nažalost pa so bili v zadnji minuti bolj uspešni domačini in z golom Romiha postavili končni rezultat 30:29. Izola je imela v izdihljajih srečanja še možnost za izenačenje, vendar fantom kljub borbenosti tokrat žal ni uspelo.

V soboto pa vsi nestrpno pričakujemo “obalno-kraški” derbi, ko v Kraško prihaja ekipa RD Škerjanc Jadran. Tekma bo v soboto 14.4.2018 ob 19.00 uri. Vljudno vabljeni!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>