V Izoli bomo tudi v sezoni 2017/18 gledali prvoligaški rokomet

DSC_0365

Zasluga za to gre mladincem, ki so v odločilni tekmi premagali ekipo iz Škofljice in tako po 12 letih Izolo ponovno pripeljali v 1. državno mladinsko ligo.
V nedeljo, 14.05.2017, je bila Kraška prizorišče zanesljive zmage domačih fantov.
Pomembnost tekme je pri obeh ekipah povzročila nekaj nervoze. Rezultat je bil po osmih minutah igre 1:1, po desetih pa 3:3. Pobudo so v svoje roke vzeli Izolani in zanesljivo zmagali. Polčas 13:8, končni rezultat 27:19. Strelsko se je tokrat izkazal Madžarević z devetimi zadetki, svoje pa so dodali prav VSI, ki jih je trener Hren poslal na igrišče.
Fantom je potrebno čestitati, saj so s svojim pristopom skozi celotno sezono pokazali veliko mero profesionalizma in z uvrstitvijo v 1. državno mladinsko ligo dosegli cilj, ki se je na začetku sezone zdel nepredstavljiv, saj je bila ekipa sestavljena samo iz treh »pravih« mladincev. Ostali del pa so sestavljali kadeti in nekaj starejših dečkov.
Do konca prvenstva morajo mladinci odigrati še eno tekmo v gosteh pri ekipi Duplje-Radovljice, ki pa nima vpliva na končno razvrstitev.
Za RD Istrabenz Plini so igrali: Božič, Poberaj 5, Mičovič, Krmac-Finžgar, Stopar 6, Smej 2, Blažič, Čolić, Korošec 4, Logar, Šavle, Miklavec, Peharc 1, Madžarević 9.
FORZA IZOLA!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>