V Dolanki tesen poraz borbenih Izolanov

image1

Že v petek so se naši fantje odpravili na Dol pri Hrastniku, kjer so odigrali tekmo 18. Kroga 1.B državne rokometne lige. Kljub lepi priložnosti smo na koncu proti ekipi, ki zaseda tretje mesto na lestvici ostali brez točk in izgubili s 20:19.

Uvod v srečanje je v popolnosti pripadel gostiteljem, saj so povedli s 3:0 in to prednost uspešno držali dve tretjini polčasa, saj so Izolani v zaključku prvega dela igre z boljšo igro uspeli ujeti domačine pri 9:9, kar je bil tudi rezultat prveg polčasa.

Začetek in cel drugi polčas pa je bil precej bolj izenačen, ekipi sta se izmenjevali v vodstu in ponovno se je obetala zanimiva in težka končnica. Na koncu smo sicer imeli možnost vsaj za izenačenje, vendar je zmanjkalo tudi nekaj športne sreče. Tokratne točke je odnesla predvsem slaba realizacija, saj smo zgrešili preveč odprtih strelov, kot tudi kar tri sedemmetrovke.

Vendar časa za žalovanje ne bo prav veliko, saj že v soboto 10.3.2018 v domači dvorani pričakujem ekipo ŠD Krim Olimpija. Tekma se bo pričela ob 20.00 uri. Še prej pa vse ljubitelje rokometa vabimo, da se v dopoldanskem času udeležijo tudi tekme mlajših selekcij , kot tudi tekmo članske ženske ekipe Izole, ki se bo ob 18:00 uri pomerila z ekipo Naklega.

Forza Izola!!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>