Težak poraz proti Škofljici

DSC_0301

Mlada Izolska članska ekipa je v soboto odigrala prvo domačo tekmo. Gostili smo močno ekipo Škofljice in ji morali priznati poraz, saj so bili gostje boljši v vseh prvinah rokometne igre.

Naši fantje so tekmo odprli z golom Poberaja in držali priključek z gosti do sredine prvega polčasa, ko so igralci Škofljice s hitro igro prišli do prednosti 4 zadetkov. Z minuto odmora je reagiral trener Pucelj, vendar se potek srečanja ni spremenil. Izolani so predvsem v napadu grešili, gostje pa so vsako napako Izolanov hitro kaznovali. Prednost so igralci Škofljice povečali že na 8 zadetkov in ponovno je z minuto odmora moral reagirati trener Peter Pucelj. Na žalost tudi obe minuti odmora nista pomagali, naši fantje se nikakor niso znašli proti hitrim in borbenim gostom in polčas se je končal s 10:17.

Drugi polčas je bil enak prvemu, Izolani niso bili kos gostom, ki so se razleteli po igrišču in zanesljivo visoko zmagali s 22:37.

“Plave” naslednjo soboto čaka gostovanje v Trbovljah, kjer se ponovno obeta težka tekma. Vendar so fantje in strokovni štab odločeni, da popravijo vtis z domače tekme in obljubljajo, da bodo naredili vse da se v Izolo vrnejo z novima dvema točkama.

Forza Izola!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>