Starejši dečki B premagali ŠD Mokerc Ig

DSC_0532

13. krog polfinalne skupine A, je starejšim dečkom B prinesel veliko zmago nad ŠD Mokerc – Ig. Ekipa Mokerca bi z zmago ohranila upanje za nastop na zaključnem turnirju državnega prvenstva, vendar pa se s tem niso strinjali borbeni Izolani in vknjižili 6 zmago v polfinalni skupini.

Prvi polčas je minil v izenačeni igri, kjer si nobena od ekip ni priigrala občutnejše prednosti. V zaključku polčasa so za odtenek bolje odigrali gostujoči rokometaši in na odmor odšli s prednostjo zadetka 10:11.

Drugi polčas pa so se Izolani sprostili in z izjemno igro v obrambi v obup spravljali gostujočo ekipo. Dobra obramba pa jim je tudi v napadu prinesla več  mirnosti in samozavesti, kar so “modri” izkoristili in iz minute v minuto povečevali prednost. Gostujoči trener je poizkušal z različnimi obrambnimi postavitvami, kar pa tokrat proti razpoloženim Izolanom ni prineslo uspeha. Izola se je veselila zmage s 30:24.

Starejši dečki B se v nedeljo odpravljajo na gostovanje v Radovljico, kjer si bodo poizkušali priboriti nov par točk.

Forza Izola!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>