Starejši dečki B izgubili z Radovljico

20170325_162033

Ekipa starejših dečkov B se je v nedeljo odpravila v Naklo, kjer je odigrala predzadnjo tekmo v polfinalni skupini. Nasprotnik je bila močna ekipa Radovljice, ki je tudi v Izoli visoko premagala “modre” in prav nič drugače ni bilo v nedeljskem dopoldnevu.

Izolani so sicer zelo dobro začeli, z dobro obrambo povedli 1:3, nato pa je sledil popoln mrk dolg kar 15min, ko so nas domačini popolnoma nadigrali in povedli z 8:4. Pomagale niso niti minute odmora našega trenerja, saj se Izolani niso več pobrali. Zaostanek se je povečeval in Radovljica je na veliki odmor odšla s prednostjo 16:8.

V drugem polčasu pa sta oba trenerja ponudila priložnost fantom, ki igrajo manj in lahko rečemo, da smo nato spremljali lepo predstavo na obeh straneh. tekma se je zaključila z rezultatom 33:23 za domačine iz Radovljice.

Forza Izola!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>