Škaper (trener RD Riko Ribnica): “Čaka nas najtežje gostovanje doslej”

IZOLA – Čeprav se dogodki iz Trebnjega še niso povsem polegli, kjer izolska zasedba resnici na ljubo z osvojeno točko proti absolutnemu favoritu glede na potek dogodkov ne more biti povsem zadovoljna, je jasno, da so misli usmerjene na jutrišnjo, novo preizkušnjo. V dvorano na Kraški prihaja RD Riko Ribnica, trenutno še neporažena prvoligaška ekipa, ki je v zadnjih letih pustila močne obrise v boju za prva tri mesta elitne rokometne lige NLB, kar ji je za posledico prineslo igranje tekem v evropskih pokalih. 
Fredi Radojkovič in kreator nove zgodbe v mestu suhe krajine Damjan Škaper sta za našo stran dan pred srečanjem previdno razkrila svoje ambicije in pričakovanja jutrišnjega obračuna.


DSC_0647Fredi Radojkovič, ki je v 4 tekmah dosegel po eno zmago, nesrečen remi in dva uvodna poraza, je povedal naslednje:
“Jutri pričakujemo še eno težko tekmo. Prihaja nova preizkušnja, ki bo še težja kot tista v Trebnjem. Poznamo Ribnico, vemo, da gre za izjemno močno ekipo, igrajo v evropskih tekmovanjih. Če bomo nadaljevali tam, kjer smo ostali (Trebnje op.a.), potem lahko pričakujemo trd in izenačen dvoboj. Ob kančku sreče lahko ponovno posežemo po kakšni točki.
Vabim naše gledalce in navijače, da nas pridejo v čim večjem številu podpret!”

 

Damjan-1Damjan Škaper se zaveda moči, ki ga športna dvorana na Kraški tudi ima:
“Pred nami je tekma z Izolo. Zavedamo se, kam prihajamo. Poznamo vzdušje, ki ga ta dvorana pričara in povem lahko, da bo jutrišnji obračun v Izoli za nas najtežje gostovanje doslej.
Verjamem, da bo pomembno vlogo igrala dnevna forma vratarjev. Mi smo pripravljeni, Izolani najbrž tudi in videli bomo, kako se bo na koncu razpletlo“, je trener Rika Ribnice s spoštljivim tonom do Izole zaključil svojo izjavo pred jutrišnjim obračunom.

 

Ob tem še enkrat sporočamo, da bo tekma 5. kroga Lige NLB med Butan plinom Izolo in Rikom Ribnico odigran jutri (sreda, 2.10.2019) ob 19:00 na Kraški.

Vabljeni v čim večjem številu!

Avtor prispevka:
Martin Franetič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja