Še ena mini-rokometna akcija pod streho

DSC_0698

IZOLA – V ženskem in izolskem rokometnem klubu so v jesenskem času v letu 2018 sklenili izpeljati rokometno obarvano aktivnost, ki ima za glavni cilj druženje, zabavo, rekreacijo in navsezadnje – varstvo otrok v času šolskih počitnic.
Tudi tokrat se je več kot uspešno zaključila še ena – zimska, pa čeprav v znamenju pravih spomladanskih temperatur.


DSC_0752Vsem dobro poznana Tone Barič ter Branko Franović (oba dolgoletna trenerja izolskih rokometnih selekcij) sta tudi v drugo zadela v polno z organizacijo “rokometnega varstva” otrok od 1. do 5. razreda osnovne šole, ki je potekalo v športni dvorani na Kraški.
Oba rokometna kluba oziroma društvi sta želela pokriti prosti čas otrok v obdobju šolskih počitnic in jim tako ponuditi vse – druženje, rekreacijo, zabavo, ustvarjanje socialnih stikov s sovrstniki, spoznavanje veščin rokometa in telesnih gibov. Prva tovrstna akcija je že arhivirana za časa jesenskih počitnic 2018, novo pa smo izpeljali v tem tednu in zaključili prav z današnjim zadnjim druženjem.
Vsakodnevno (od 25.2. – 28.2.2019) med 10:30 in 12:00 je na parketu izolske športne dvorane bilo živahno, izkušnja otrok je bila več kot pozitivna. Okrog 30 otrok v tem času so nadzirali zlasti mladi člani Rokometnega društva Izola in Ženskega rokometnega kluba Izola ter tako v vsakem trenutku bili deležni popolne podpore našim najmlajšim.

Ob tem želimo izkoristiti priložnost in se zahvaliti staršem, ki so nam zaupali svoje otroke v varstvu, ravno tako moramo pohvaliti sodelujoče – otroke ter naslednje vaditelje:
Branko Franović
Dimitrij Mičović
Din Čikotić
Lejla Mujanović
July Poberaj
Gaja Soršak
Nina Cepič
Ana Ludvik
Lara Logar
Ana Taeng On  Čokelc
in ostali.

 

Fotofalerija dogodka je dosegljiva v arhivu Facebook strani RD Butan plin Izola in sicer na dan 27.2. ter 28.2.2019.

V prihodnje želimo, da omenjene akcije postanejo tradicionalne narave.

Avtor prispevka:
Martin Franetič

DSC_0742 DSC_0716 DSC_0715 DSC_0686 DSC_0603 DSC_0616 DSC_0681 DSC_0756
,

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>