Prva zmaga v novi sezoni

IMG_2205

Članska ekipa RD Izola se je v drugem krogu 1.B DRL ponovno odpravila na gostovanje. Tokrat v Črnomelj, kjer domačini veljajo za izredno neugodne tekmece.

Prav to pa se je pokazalo tudi na parketu, saj je prvi polčas minil v izjemno izenačeni tekmi “gol za gol”, ko si nobena od ekip ni uspela priigrati večje prednosti. Izolani so bili sicer v zaključku polčasa bolj zbrani in so na odmor odšli z zadetkom prednosti 11:12.

Drugi polčas so naši fantje takoj odprli z zadetkom, prišli do prednosti dveh golov in jo večji del drugega polčasa tudi uspešno držali. Očitno pa bodo letos končnice v znamenju mlade ekipe iz Izole, saj so v zaključku srečanja “modri” ponovno potegnili in si z povečanjem prednosti zagotovili mirno končnico, ter zasluženo zmago 26:30.

Ponovno je bil naš najboljši strelec Jakob Urh Poberaj, ki je že na drugi tekmi dosegel 10 zadetkov. S 6 goli mu je sledil izkušeni Peter Božič, 5 zadetkov pa je dosegel Domen Stopar.

Naslednjo tekmo naši fantje končno igrajo doma. Nasprotnik bo ekipa Škofljice, ki se je pred sezono okrepila z dvema prvoligaškima igralcem in bo sigurno težak in neugoden nasprotnik. Torej spektakel v Kraški zagotovljen. Tekma bo v soboto 30.9.2017 ob 19.00 uri.

Forza Izola!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>