Prva “zaključna tekma” Izolanov

IZOLA – V taboru “modrih” nestrpno pričakujejo prihod Korošcev, ki so kot edini v ligi po uvodnih dveh krogih osvojil stoodstotni izkupiček in tako s 4 točkami sami kraljujejo na vrhu prvenstvene lestvice. V Izoli so jih z (zgolj) remijem proti Dravi zbrali po 3 in tako proti istemu nasprotniku zasedajo mesto takoj za trenutno prvim Slovenj Gradcem.

oznor

V soboto 29.9. bo ob 19:00 v športni dvorani na Kraški 1 odigrana, če se lahko malce poigramo, prva “zaključna” tekma Izole. Domačini si, v kolikor želijo ohraniti stik z vrhom lestvice, poraza pravzaprav ne smejo privoščiti. Zlasti, če je to tekma proti prvemu konkurentu za vstop v elitno tekmovanje. Je pa tudi res, da je sezona komaj začela in presenečenja vsekakor niso izključena. Toda enakega mnenja so zagotovo tudi v taboru Slovenjgradčanov, iz katerega sporočajo, da so za tekmo pripravljeni, v Izolo pa napovedujejo prihod tudi nekaj svojih najbolj zagretih navijačev.

rptoz
Nikola Kojić (pomočnik glavnega trenerja) je med treningom povedal:
“Za sobotno tekmo smo motivirani. Pripravljamo se maksimalno in zavzeto tako kot za vsak naslednji dvoboj. Ekipa raste, toda ponekod bo potrebno še trdno delati, da bi dosegli svoj maksimum, se pa istočasno zavedamo pomembnosti sobotnega srečanja. Morebiten poraz sicer ne bi bil katastrofa, toda v tem trenutku nas zanima zgolj in samo zmaga.
Slaba novica je ta, da se nam je poškodoval izkušeni Jakob Vuković, ki ga pojutrišnjem zagotovo ne bo, Jan Peharc in Patrick Čolić zaradi lažjih poškodb trenutno trenirata po posebnem programu in sta zaenkrat vprašljiva.
Pričakujemo podporo svojih navijačev, mi smo pripravljeni!”

Avtor prispevka:
Martin Franetič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>