Odštevanje: Tekma z navijaško kuliso na obeh straneh!

vabilo na temo!

IZOLA – Do trenutno najpomembnejše tekme letošnje tekmovalne sezone nas ločita še dva dni. V obeh taborih so pripravljeni na srečanje leta, prostora za kalkulacije namreč ni. Obe ekipi morata pod nujno zmagati in si s tem zagotoviti ali potrditi drugo mesto na lestvici, ki neposredno pelje v hram najboljših ekip slovenskega rokometa. Tako Izolani kot Krčani, nekdanja prvoligaša, se še kako dobro zavedajo pomena tistega, kar se bo zgodilo po 60 minutah rokometnega spektakla v večernih urah sobote, ki ga bo gostila športna dvorana na Kraški.
Kdo je pred prvim sodnikovim žvižgom v prednosti? Odgovora ni enostavno podati; že res, da so točkovno Krčani v prednosti (zgolj za 1 točko), toda v Izoli imajo jasne cilje, a kljub temu favorita na prihajajoči tekmi pravzaprav ni. Rokometaši iz ribiškega mesta napovedujejo boj do konca, Krčani pa bodo z vsaj neodločenim izidom ohranili primat drugouvrščene ekipe po 19. krogu, zatorej je zmaga domače Izole nujna za ohranitev realnih sanj o uvrstitivni v 1. ligo.
Zaradi velikega povpraševanja za ogled tekme, vsem ljubiteljem rokometa in navijačem sporočamo, naj se v športno dvorano, kamor naj bi po besedah Rokometnega kluba Krško pripotovalo med 50 in 60 navijačev, podate nekoliko prej.

V ta namen vabimo vse ljubitelje rokometa, da se udeležite v čim večjem številu v izolsko športno dvorano in podpirate svojo ekipo!

Avtor prispevka:
Martin Franetič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>