Odličen vikend za naše rokometaše

20170325_162033

V preteklem vikendu je v dvorani na Kraški igralo kar 5 selekcij mladinskega pogona RD Izola in prav vse so na svoj konto vknjižile novi dve točki. Ekipi starejših dečkov A in B, ter Kadetov so si z temi zmagami že zagotovili nastop v polfinalu državnega prvenstva.

Mlajši dečki A in B so dosegli prvi prvenstveni zmagi in sicer proti vrstnikom in Nove gorice. Mlajši dečki B so z odličnim drugim polčasom zmagali z 22:15, Mlajši dečki A pa so vodili celo tekmo in zmagali z rezultatom 24:18.

Starejši dečki A in B so se pomerili na »obalno-kraškem derbiju« s Kozino in prav tako zmagali obe tekmi. Mlajši od omenjenih so bili boljši 32:27, starejši pa so v izredno zanimivi in težki tekmi na koncu slavili z rezultatom 30:27.

Zadnja tekma v nizu pa je pripadla Kadetom, ki so v pravi lepotici dneva prav tako ugnali »sosede« iz Kozine. V pomembni tekmi za uvrstitev v nadaljno tekmovanje so domači fantje že v uvodnih minutah prevzeli pobudo in povedli z rezultatom 4:1. V nadaljevanju so fantje z dobro obrambo in napadom stopnjevali razliko in 1. polčas zaključili z rezultatom 16:10.

V 2. polčasu so Izolani nadaljevali s svojo igro in v 49. minuti svojo prednost povečali na 9 golov (26:17). Nato je sledila nekoliko slabša igra in gostje so zmanjšali prednost na 6 golov (26:20). Po time out domačega trenerja Mičovića so naši fantje povečali prednost na 8 golov in tekmo zaključili z rezultatom 30:22.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>