Neverjetno, nepozabno!

Istrabenz plini Izola : Koper 24:22 (10:13)

Rokomet se živi za takšen derbi, kakršnega so nam ga včeraj dočarali rokometaši Istrabenz plinov Izole. Dvanajst minut pred koncem je imel Koper navidez že dobljeno tekmo, saj je vodil z 22:17. Potem pa so naši fantje ob neverjetni podpori s tribun uprizorili ‘comeback of the year’ (povratek leta).

Martin Gregorič je zaklenil vrata in  z golom Kristjana Juriča se je začel lov, Elvin Čosič je potem zabil tri zadetke zapored, Luka Ravlija pa je izenačil 3 minute pred koncem. A končnica za infarkt se je tedaj komaj zares začela, saj je najprej Peter Božič zadel za vodstvo Istrabenz plinov Izole, sledila je ubranjena sememmetrovka Martina Gregoriča in odrešilni gol za potrditev zmage Andraža Velkavrha.

Moramo poudariti, da so svoj delež prispevali prav vsi igralci, člani strokovnega štaba, strokovni sodelavci in seveda tudi vsi člani najboljše publike v Sloveniji.  Bilo je neverjetno in nepozabno, hvala vsem in Forza Izola!

IZOLA Dvorana v Kraški ul., gledalcev 500, sodnika: Žibret in Turnšek.

Istrabenz plini Izola: Gregorič (10 obramb), Jurič 2, Čolić, Božič 6, Zorič-Stepančič 1, Selišnik, Žgavec, Čosić 6, Kecman, Redžić, Vukovič 1, Konig, Ravlija 1, Velkavrh 7, Madžarevič, Matijaševič.  Trener: Borut Hren.

Koper 2013: Vran (16 obramb), Ponikvar, Kocjančič, Dolenc, Grzentič, Vlah 7, Krečič 4, M. Matijaševič, Gašperšič, Moljk, Gorela 2, Zugan, Rapotec 6, Smolnik, Sokolič 1, Marič, Bratkovič 2. Trener: Zoran Jovičić.

7-m: IP Izola  4 (3), Koper 2 (1); izključitve: IP Izola 8, Koper 10 minut.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja