Na koncu delitev točk

DSC_2277

Istrabenz plini Izola : Jeruzalem Ormož 28:28 (14:13)

Za Istrabenz pline Izolo se je sezona končala z neodločenim rezultatom proti Ormožanom. Prestavljena tekma predzadnjega kroga se je začela v znamenju enakovredne igre, potem pa so naši ušli in povedli z 8:4. Gostje so odgovorili z minuto odmora in z delnim izdom 4:0,  v končnici polčasa pa so bili Izolani vseeno za gol boljši. V drugem delu igre se je nadaljevala izenačena in ‘fer’ tekma (le po ena izključitev na vsaki strani). Istrabenz plini so povedli z 19:16,  potem so sledile minute gostov in v 44. minuti je bil izid 21:22. Ormožani so kasneje povedli tudi z dvema zadetkoma prednosti, a je naša pomlajena ekipa pokazala primerno dozo borbenosti in v razburljivi končnici z nekaj sreče le uspela iztržiti točko. Po koncu dvoboja je najprej sledila zahvala tistim, ki so kakorkoli prispevali k uspešni sezoni izolskega moškega rokometnega prvoligaša, potem pa je bila na vrsti še skupna fešta ob zaključku sezone.

Istrabenz plini Izola: Gregorič (5 obramb), Štavar (4), Logar 5), Jurič, Čolić 4, Božič 4, Zorič Stepančič, Stopar, Kecman 3, Redžič 4, Ravlija, Poberaj, Velkavrh 7, Konig 1, Matijaševič 3, Madžarevič 1. Trener: Borut Hren.

Najboljši pri Jeruzalemu: Šutalo 14 obramb, Mesarič 8 golov, Horvat 5, Radujković in Čudič po 4 gole.

7-m: IP izola 1(1), J. Ormož 5 (4); izključitve: IP  Izola 2, J. Ormož 2 minuti.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>