Mladinci z zmago z gostovanja v Zasavju

DSC_0018

Tekmovanje mladincev za vstop v prvo ligo se je prevesilo zaključno fazo. V petek, 5.5.2017, so bili Izolani na gostovanju pri RK Dol TKI Hrastnik.
Uvodne minute so pokazale, da so Izolani prišli v Zasavje po zmago. V 7. minuti so vodili 1:5 in domačega trenerja prisilili, da je vzel minuto odmora. Domačini so zaigrali nekoliko bolje, vendar vodstva naših fantov niso nikoli ogrozili. Najvišja razlika je v prvem polčasu znaša 5 golov, ob koncu 3, 11:14.
Drugi polčas so z golom otvorili domačini in razliko zmanjšali samo na dva gola. Izolanov to ni zmedlo in so igrali svojo igro. Z dobro obrambo in učinkovitimi napadi so razliko vztrajno višali, do končnega rezultata 20:27.
Zmaga naše fante še vedno ohranja v boju za preboj v prvo državno mladinsko ligo, kar bi bil za izolski klub lep uspeh. Nazadnje so mladinci Izole igrali v prvi mladinski ligi v sezoni 2005/06.
Naslednjo tekmo bodo mladinci odigrali doma, v nedeljo 14.5.2017 ob 16.30. Nova zmaga bi pomenila še korak bliže želenemu cilju. Zato vse ljubitelje rokometa in ostale navijače vabimo, da pridete podpreti domače fante.
Za RD Istrabenz Plini so igrali: Poberaj 6, Krmac-Finžgar, Stopar 13, Smej 2, Čolić 4, Korošec, Logar, Šavle, Peharc, Madžarević 2, Orbanić.
FORZA IZOLA!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>