Marko Nikolić: “Pustili bomo srce na igrišču!”

DSC_0253

IZOLA – Obiskali smo trening članske selekcije, ki se intenzivno pripravlja na petkov obračun v Šmartnem. Četa Fredija Radojkoviča si po skalpu nad Krškim spodrsljajev ne sme privoščiti, česar se fantje, ki trenutno zasedajo 2. mesto (ki vodi v prvo ligo) 1. B državne rokometne lige še kako dobro zavedajo.
Kaj je manj kot 48 ur pred tekmo povedala letošnja okrepitev, Marko Nikolić, ki čedalje bolj postaja zanesljivi član ambicioznega 1. B ligaša?


DSC_0926Kako bi opisal derbi s Krškim, ki ste ga takorekoč morali premagati, če bi želeli ohraniti mesto za vstop v prvo ligo?

“Dobro smo odigrali v obrambi, nekaj napak je bilo tudi v napadu. Publika nas je podprla v velikem številu in mislim, da sta omenjena faktorja igrala ključno vlogo do pomembne zmage.”
 
Koliko je petkov obračun proti Šmartnem pomemben za vas?

“Vsaka naslednja tekma je ključna; to pomeni, da moramo na vsako tekmo vstopiti na način, kot je to bilo proti Krškem – požrtvovalno. Upam, da bomo uspeli tekmo tudi dobiti.”

Kaj pričakujete v finišu prvenstva?

“Pričakujem težko končnico, toda vse je odvisno od nas. Vsaka tekma je izjemno pomembna, ob tem pa pozivam naše gledalce, da nas pridejo podpret v čim večjem številu.”

Čutite med soigralci kaj napetosti ob spoznanju, da sami krojite svojo usodo in ob vsakem spodrsljaju lahko izpadete iz igre za prvo ligo?

“Niti ne. Smo sproščeni in na vsaki tekmi bomo dali vse od sebe. Zaupamo vase in obljubljamo, da bomo srce pustili na igrišču!”

Avtor prispevka:
Martin Franetič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>