Led je prebit!

Istrabenz plini Izola : Sevnica 22:20 (11:10)

IZOLA Dvorana na Kraški, gledalcev 250, sodnika Žibert in Žitnik.

RD Istrabenz plini Izola: Vončina (12 obramb), Gregorič (3), Jurič 1, Čolič, Gjerek 3, Božič 7, Stepančič 1, Selišnik, Žgavec, Čosić 1, Kecman 2, Vukovič, Velkavrh 6, Konig, Matiješević, Madžarević. Trener: Borut Hren.

RK Sevnica: Brglez (16 obramb), Leben, Brečko 4, Zagode 2, Ž. Krnc 2, Gorenjak 5, Župevc, Grušovnik 1, Kuhar, Brilej 3, Bezgovšek, Flisek, Kolman, J. Krnc, Ranevski 3, Mrgole. Trener: Tadej Simončič.

Izključitve: IP Izola 8 minut, Sevnica 4; 7-m: Ip Izola 5 (4), Sevnica: 1 (0).

Po težki tekmi, v kateri nobena od ekip ni povedla za več kot dva zadetka, so se zmage le veselili domačini. Na koncu se je Vončina razbranil, ko je na drugi strani popustil sicer zelo razpoloženi vratar gostov Brglez, odločilni 22. gol pa je kljub igralcu manj v polju ob izteku 59. minute prispeval Čosić. Prva zmaga je zelo pomembna, ker je sedaj prebit led,  ker je bila poražena ravno Sevnica in ker Izolane sedaj čaka težko gostovanje v Velenju. Če bi bili po treh krogih še brez točk, bi bilo potem vsem skupaj težje. Odslej pa bo potrebno odigrati na nivoju zadnjih minut tekme proti Sevnici, seveda z manj napakami in boljšo uigranostjo. Trener obljublja trdo delo in zato verjamemo, da bo iz tekme v  tekmo bolje.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja