Končnica usodna za poraz v Trbovljah

IMG_2231

Članska ekipa RD Izola se je v četrtem krogu 1.B DRL  odpravila na gostovanje v Trbovlje, k ekipi Rudarja, ki velja za težko premagljivega nasprotnika na domačem parketu.

Domačini so zelo dobro odprli tekmo in povedli z 7:3. Izolane je to prebudilo saj so v nadaljevanju zaigrali bolje in ujeli priključek z 8:7. Do konca prvega dela Rudarju prednosti ni uspelo povečati, saj so Izolani z dobro obrambo uspeli držati rezultat in na odmor odšli z rezultatom 10:11.

Drugi polčas so Izolani odlično odprli in najprej izenačili na 13:13, nato pa z odlično igro uspeli ušli Rudarju za dva zadetka 13:15. To prednost smo držali tudi do rezultata 16:18 in upali smo na presenečenje.

Na žalost Izole se to ni zgodilo, saj so domačini pokazali zobe in prek razpoloženega Ranevskega v končnici naredili preobrat in na koncu tekmo zasluženo dobili s 26:22.

Za Izolo so nastopili; Gregorič, Stopar 2, Beganović 5, Milunović, Peharc, Žgavec, Logar, Vukovič 3, Čolić, Poberaj 5, Korošec, Konig 3, Smej 1, Madžarević 3. Trener: Peter Pucelj

Naslednjo tekmo ponovno igramo s tekmeci iz Zasavja, saj nam v goste prihaja ekipa RK DOL TKI Hrastnik, še lani naš nasprotnik v 1. NLB ligi, tako da se ponovno obeta težka in zanimiva tekma, ki bo v soboto 14.9.2017 ob 19.00 uri v dvorani na Kraški.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>