Kadeti z mislimi na finalnem turnirju

DSC_0009

V sredo, 3.5.2017, so kadeti, z zagotovljenim prvim mestom v polfinalni skupini A, odigrali zaostalo tekmo v gosteh v Škofji Loki.
Prvi polčas je postregel z enakovredno igro, v kateri so imeli nekaj več pobude domačini. Polčas so tako dobili z rezultatom 13:11. V drugem polčasu so domačini z dvema zaporednima zadetkoma na hitro pobegnili na štiri gole prednosti. Izolani so nato imeli kar nekaj možnosti, da bi to prednost zmanjšali, vendar je bilo v napadu preveč neizkoriščenih priložnosti. Tako je bila razlika v 52. minuti še vedno 4 gole, 22:18, nato pa v zadnjih osmih minutah Izolani niso več uspeli zadeti. Domačini so potem dosegli 4 gole in postavili končni rezultat 26:18.
Zadnja tekma, pred finalnim turnirjem četverice, čaka kadete v nedeljo, 7.5. v Ivančni Gorici pri ekipi SVIŠ-a.
FORZA IZOLA!
Za RD Istrabenz Plini so igrali: Alessio, Poberaj 2, Krmac-Finžgar, Stopar 12, Smej 1, Đelatović, Korošec 1, Logar, Šavle, Miklavec 1, Peharc 1, Orbanić.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>