Izolo prevzema Fredi Radojkovič. Potrjena tudi že prva okrepitev

V pisarnah Rokometnega društva Butan plin Izola je v teh dneh zelo živahno. V člansko ekipo prihajajo kar trije novinci. Med njimi sta dva, ki bosta sestavljala novo strokovno vodstvo in sicer Fredi Radojkovič s pomočnikom Nikolo Kojićem. Igralski kader pa je dopolnil Rok Gašperšič.

Če je po koncu sezone v društvu vladalo zatišje, pa tega ne moremo reči za dogajanje v zadnjih 14 dnevih. Uprava društva se je odločila za zamenjavo prvega trenerja Petra Puclja, ki je krmilo članske ekipe prevzel v drugi polovici sezone 2016/17. Ekipa je pod Pucljevim vodstvom v sezoni 2017/18 osvojila končno 7. mesto v 1.B DRL. Petru še enkrat velika zahvala za vložen trud in energijo, ter veliko sreče in uspeha v nadaljni karieri.

Novo staro ime na klopi Izolanov je domačin Fredi Radojkovič, ki se po daljši odsotnosti vrača v naše društvo. Frediju izrekamo dobrodošlico in mu želimo dobro počutje na izolski klopi. Fredi si je za pomočnika izbral prav tako povratnika Nikolo Kojića, ki bo opravljal vlogo pomočnika trenerja. Nikola, dobrodošel nazaj v Kraško.

Prvo okrepitev pa smo dobili tudi v igralskem kadru, saj v Izolo prihaja krožni napadalec Rok Gašperšič, ki je v lanski sezoni nastopal za Jadran Hrpelje-Kozina. Definitivno pa to ni zadnja okrepitev, saj novo vodstvo pospešeno išče nove igralce, ki bodo dopolnili igralski mozaik za prihodnjo sezono.

Forza Izola!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja