Izolani močnejši za novega vratarja!

IMG_2736

IZOLA – Pričakovana okrepitev, ki smo jo pred kratkim napovedali, je končno prispela.
V novi sezoni bo izolski parket spoznaval perspektivni vratar iz Bosne in Hercegovine, sicer član tamkajšnje kadetske in mladinske reprezentance .

Kar so v izolskem taboru trenutno najbolj potrebovali, so naposled dobili. Jasmin Hušić, 22 letni vratar iz Cazina je danes uradno postal druga okrepitev RD Butan plin Izola pred pričetkom letošnje sezone.

Trener Fredi Radojkovič si bo lahko oddahnil, saj so na Kraško zvabili vratarja, ki je prve korake sicer začel za Rokometno akademijo “Dundo Bears”, kariero nato nadaljeval pri slovitem bosanskem Borcu iz Banja Luke, ob tem tudi bil aktivni član kadetske in mladinske reprezentance BiH.

Hušić, ki je do zadnjega trenutka bil član RK Sarajeva, je na uvodnem sestanku bil vidno pozitiven in ob tem je dejal, da slovenski rokomet pozna. Med drugim je že slišal za rokometni klub iz ribiškega mesta, v isti sapi pa dodal, da je v Slovenijo prišel z le enim ciljem: “napredovati, dati klubu vse, kar je v moji moči in se nekoč preizkusiti v najmočnejših evropskih ligah.” Ob tem dodaja, da sta mu zdravje in napredek najpomembnejša faktorja ob zamenjavi okolja.

Novemu članu želimo dobrodošlico in obilo športnih uspehov!

 

Avtor prispevka:
Martin Franetič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>