Gladka zmaga proti Sevnici

ISTRABENZ PLINI IZOLA : SEVNICA 26:20 (12:9)

IZOLA Dvorana na Kraški ul., gledalcev 200, sodnika Cvetko in Kavalar.
Istrabenz plini Izola: Vončina (14 obramb), Gregorič (1 obramba), Jurič, Madžarević 1, Batič, Božič 8, Stepančič 2, Žgavec, Čosić 4, Selišnik, Vukovič 3, Redžić 2, Gomezelj, Velkavrh 6, Čolič, Matijaševič.
Trener:Borut Hren.
Sevnica: Brglez (12 obramb), Gerčar (3), Praznik, Brečko 4, Ž. Krnc, Djurdjevič 3, Gorenjak 3, Mrgole, Župevc, J. Krnc, Kuhar 3, Brilej 1, Bezgovšek, Gjerek 3, Pernovšek, Fžuileto 3.
Trener: Tadej Simončič.
Izključitve – IP Izola 12, Sevnica 8 minut; sedemmetrovke – IP Izola 1 (1), Sevnica 4 (3).

Sevnica je povedla s 5:0, v sedmi minut je bilo še 1:6, potem pa so naši fantje odigrali v obrambi ‘po izolsko’ in do konca polčasa so dobili samo tri gole, od tega dva s sedemmetrovk.
V drugem delu je razlika najprej še naraščala, potem je sledil krajši zastoj in nepopustljivi rokometaši Sevnice so se v 48. minuti približali na 18:16. Toda Izolani so spet odgovorili šampionsko – najprej so napravili delni izid 5:0, potem je prednost narasla na neulovljivih osem golov. Dvoboj je bil odločen, priložnost pa so dobili tudi mlajši. “Dvoboj je določila naša igra v obrambi. Že prej sem dosegel nekaj zadetkov v gosteh, ta gol pa je bil prvi doma in bil sem tudi prvič izključen v prvi ligi”, je bil po zmagi razumljivo zadovoljen 16-letni Filip Madžarevič.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja