Dobova previsoka ovira za nekompletno Izolo

Dobova : Istrabenz plini Izola 34:26 (16:13)

DOBOVA Dvorana OŠ Dobova, gledalcev 150, sodnika Žitnik in Teršek.

Istrabenz plini Izola: Gregorič, Štavar, Puhanič, Jurič 1, Čolić 4, Rončevič, Zorič Stepančič 3, Selišnik, Kecman 2, Redžić 2, Vukovič 5, Ravlija 4, Velkavrh 3, Konig, Matijaševič. Trener: Borut Hren.

Najboljši strelci pri Dobovi: Hotko 9, Dražetić, Koprivc in Kaučič po 5 golov.
7-m: Dobova 2 (2), IP Izola 1(1); izključitve: Dobova 10, IP Izola 6 minut.

Pomembno gostovanje smo začeli brez Petra Božiča, Elvina Čosića in Blaža Žgavca, pa tudi nekaj drugih igralcev je imelo zdravstvene težave. Vseeno so se naši v prvem polčasu kar dobro kosali z domačini, ki so bili sicer vsekozi v prednosti. Z malo več sreče v zadnjih sekundah prvega in na začetku drugega polčasa bi se lahko približali na vsega gol zaostanka.

Če bi se domača ekipa znašla pod večjim pritisom, bi se dvoboj lahko razpletel tudi drugače.  Tako pa je razlika med moštvoma ostala bolj ali manj nespremenjena, dokler ni med 42. in 51. minuto Dobova napravila delni izid 8:3. Ob prednosti devetih zadetkov Dobove je bila tekma dokončno odločena.

»Marsikaj ni bilo v redu. Napravili smo preveč napak, bili smo premalo zbrani, slabo smo igrali z igralcem več. Zmaga domačinov je zaslužena, mi pa sedaj upamo, da bomo med tednom lahko končno lahko trenirali v polnem številu in se dobro pripravili na Mariborčane«, je dan po gostovanju v Dobovi povedal pomočnik trenerja Istrebenz plinov Izole Matej Marinac.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja