Člani zaključujejo, mlajše selekcije še ne.

DSCN1547

Sezona državnega prvenstva je za nami. V Izoli, kjer so pred kratkim potrdili prihod novega stratega ter novega pomočnika trenerja kakor tudi novo okrepitev, so se zadeve lotili povsem resno. Opravljenih je bilo že nekaj novih treningov. Člane do pričetka avgusta čaka premor, izolski podmladek se bo še znojil .

Članska selekcija, ki se že spoznava z novim tandemom za prihajajočo sezono, trenerjem Fredijem Radojkovičem ter njegovim pomočnikom in obenem nekdanjim vrhunskim igralcem Nikolo Kojićem, z današnjim zadnjim uradnim treningom odhaja na zaslužen odmor.
Ekipa se bo tako zbrala 1. avgusta, na katerem morebiti lahko pričakujemo dodatne nove obraze in vsekakor piljenje forme za sezono 2018/2019.

Mlajše selekcije skupaj z ŽRK Izola, 25.6.2018 odhajajo na turnir na Makarsko. Po prihodu domov jih zadnje dejanje sezone čaka na tekmovanju Eurofest, ki bo 3. julija odprl svojo 26. sezono. S tem vse ekipe odhajajo na dopust pred novimi tekmovalnimi izzivi v bližajoči se novi sezoni.

KREPAT MA NE MOLAT!

Avtor prispevka:
Martin Franetič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>