Člani vstopajo v novo sezono!

žoga1

IZOLA – Danes se je” na Kraški”, kjer doma kraljuje RD Butan plin Izola, odvijal prvi uradni trening članske ekipe. Fantje, bilo jih je 20, so bili vidno motivirani in zagnani. A še preden je trener ekipe Fredi Radojkovič na povsem prenovljenem parketu igrišča dajal prve ukaze, smo v sejni sobi bili priča uradni predstavitvi in nagovora strokovnega štaba. Vtis je bil tisti “ta pravi”.

Prenovljeni strokovni štab RD Butan plin Izola je v prostorih športne dvorane (ob uvodnem nagovoru Matjaža Logarja) s svojim prispevkom jasno dal vedeti, da bo letošnja sezona preprosto… drugačna! Bilo je zaznati, da so prav vsi prisotni člani ekipe tu z le enim namenom – osvojiti cilj, ki se imenuje PRVA LIGA. Največ pozornosti je v zaprtem prostoru požel prav Fredi Radojkovič, ki je svojim varovancem, še preden so stopili na parket, jasno dal vedeti, da bo delo potekalo v povsem resnem ambientu in pogojih, ki jim prav nihče ne bo smel “ubežati” na poti do želenega cilja.

Na igrišču so fantje preizkusili prenovljeno igrišče in sicer s klasičnim ogrevanjem – tekom, nakar je “prva violina” ekipe, Fredi, dajal napotke igralcem za izvedbo treninga z žogo v skupinah. Na drugi strani je nekdanji vratar izolske zasedbe, Dragan Kevič bil vpet v vratarsko delo z novim “čuvajem mreže” Jasminom Hušićem.

Igralci so tako že na prvem treningu spoznavali naprednejše in intenzivnejše elemente te igre, pričakovati pa je, da se bodo ti kaj kmalu le stopnjevali.

Fantje bodo v tem mesecu odigrali nekaj pripravljalnih tekem, vsaj tri tudi na domačem parketu.

Predviden razpored domačih tekem:

10.08.2018 ob 19h – Celovec

18.08.2018 ob 19h – Ajdovščina

01.09.2018 ob 19h – Slovenj gradec

Utrinki današnjega prvega treninga

DVOJEC Poleg, tokrat odsotnega Petra Božiča, zagotovo najizkušenejši dvojec v izolski zasedbi.

FREDI1 Fredi Radojkovič med govorom.

EKIPA ZBRANA Takole nekako bo izgledal igralski mozaik v letošnji sezoni (manjkata še Peter Božič in Rok Gašperšič).

FATNJE IN TRENER

TRENIRANJE FANTOV

VRATARJA

FREDI2

Avto prispevka:
Martin Franetič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>