Člani s Ptuja praznih rok

V petek, 16.9.2016, so se naši fantje odpravili na drugo gostovanje v sezoni. Pot jih je vodila na Ptuj, kjer jih je pričakal RK Drava Ptuj, novinec v prvoligaški konkurenci. Zaradi gneče na cesti se je pot zavlekla in tekma se je posledično začela z 20 minutno zamudo. Ekipi sta se v primerjavi s tekmo v Trebnjem pridružila Selišnik in Smej, ki je na tekmi doživel prvoligaški krst. Na žalost sta se odsotnim pridružila še Zorič-Stepančič in Madžarević.
Fantje so v tekmo vstopili z veliko željo po ugodnem rezultatu. Nobeni ekipi si do končnice prvega polčasa ni uspelo priigrati večje prednosti. V 24. minuti je bil rezultat izenačen (11:11). Sledili so trije zaporedni goli domačinov. Pred koncem polčasa so naši rokometaši dosegli še en gol in polčas se je končal z rezultatom 14:12. V drugi polčas so naši rokometaši stopili odločeni, da ne bodo poceni prodali svoje kože. V 37. minuti je bil rezultat poravnan, kljub temu, da so v drugem polčasu prvi zadeli domačini in prišli do treh golov prednosti. V 50. minuti je Drava vodila za gol. Sledilo je nekaj napak naših in domačini so se odlepili na neulovljivo prednost. Tekma se je končala z rezultatom 26:23. Na prvo zmago v prvenstvu bomo tako morali še počakati.
V soboto, 24.9.2016, je na sporedu prva domača tekma proti ekipi iz Ribnice. Pridite in podprite naše fante. Na voljo bodo tudi letne karte. Kupce čaka presenečenje.

FORZA IZOLA!
RD ISTRABENZ PLINI IZOLA
Gregorič 7 obramb, Logar 3 obrambe, Puhanič, Jurič 2, Božič 8, Selišnik, Smej, Žgavec, Kecman 5, Vukovič 5, Stopar 1, Poberaj, König 1, Ščepanović 1,

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja