Člani nadaljevanje prvenstva začeli z zmago, mlajše selekcije delno uspešne

DSC_0301

Članska ekipa je po prvenstvenem premoru odigrala svojo prvo tekmo, saj je bila tekma z Grosupljem prestavljena. Lahko rečemo da je prestavitev tekme prišla ob pravem času saj je ekipa zaradi odhodov in poškodb kar zdesetkana in tako so fantje dobili prepotreben čas za okrevanje, ki pa je minil zelo hitro, saj je v soboto na obalo prišla neugodna ekipa Črnomlja in lahko smo pričakovali težko in enakovredno tekmo vse do konca, kar se je kasneje na igrišču tudi zgodilo.

Izolani so sicer prek Čolića prvi zadeli, nato pa smo celoten prvi polčas spremljali tekmo gol za gol. Domačini so sicer tri krat uspeli povesti za dva zadetka, vendar so jih borbeni gostje po lastnih napakah vedno ujeli.

Skoraj identičen je bil tudi drugi polčas, kjer so domačini v zadnjih sedmih minutah z zadetki Beganovića, Božiča in Čolića povišali prednost na tri zadetke in zmaga je ostala v Izoli.

Izolani na lestvici 1.B lige sedaj zasedajo 8. mesto s 13 točkami. Naslednjo tekmo pa odhajamo na  težko gostovanje k drugouvrščeni Škofljici.

 

V nedeljo pa so igrale tudi vse naše mlajše selekcije in razen zmag mlajših dečkov A in B proti Ajdovščini, so prav vsi morali priznati premoč tekmecem. Olajševalna okoliščina je sigurno ta, da so prav vse ekipe zaradi bolezni in poškodb nastopile zelo zdesetkane. Tako so mladinci s 33:23 izgubili s Celjem Pivovarno Laško, kadeti pa so s 31:23 moral priznati premoč Sviš-u Ivančni gorici. Prav tako so s Sviš-em izgubili tudi starejši dečki. Starejši dečki A s 32:28 in starejši dečki B s 30:25.

Že med tednom pa ekipe nadaljujejo svoje nastope po naslednjem razporedu;

Torek 13.2.2018

Kadeti – RD BUTAN PLIN IZOLA : RD LL GROSIST SLOVAN ob 18:00 uri

Starejši dečki A – RD BUTAN PLIN IZOLA : RD LL GROSIST SLOVAN ob 16:45 uri

Četrtek 15.2.2018

Starejši dečki B – RD BUTAN PLIN IZOLA : MARK-OLIMPIJA ob 18:00 uri

Petek 16.2.2018

Kadeti – RD BUTAN PLIN IZOLA : MARK-OLIMPIJA ob 18:00 uri

Forza Izola!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>