1.B DRL smo žal začeli s porazom

IMG_2093

Za uvod v novo sezono v 1.B DRL smo odšli na gostovanje v Grosuplje in se na žalost vrnili s porazom 28:29.

Tekmo smo sicer odlično začeli in povedli s 3:0, nato pa se je ustavilo in kmalu je pobudo prevzela domača ekipa Grosupljega, ki je vodila skozi celoten prvi polčas, Izolani pa nikakor niso uspeli ujeti priključka. Bilo je preveč zgrešenih “zicerjev”, poleg tega pa so fantje zgrešili kar tri sedemmetrovke. Polčas se je tako končal s prednostjo gostiteljev s 14:11.

Tudi začetek drugega polčasa ni prinesel preobrata, domačini so držali majhno prednost Izolanom pa igra nikakor ni stekla, kar pa so borbeni grosupeljčani znali izkoristiti in so povečali svojo prednost na 25:19. Ko pa so vsi mislili, da je to konec so se prebudili naši fantje in z boljšo igro začeli loviti domačine. V 57 minuti so se približali na samo en gol zaostanka, vendar popolnega preobrata nam žal ni uspelo zrežirati. Konec tekme 28:29.

V naslednjem krogu ponovno gostujemo, tokrat se podajamo v Črnomelj.

Forza Izola!!!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Lahko uporabite te oznake HTML in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>